Förslag till akustikinventering inom LU

Ett förslag till akustikinventering av undervisningslokaler inom LU (Proposal for an Inventory of Acoustic Properties in the
Lecture Halls of Lund University) togs fram och inlämnades till rektor 10 juni 2014

Proposal for an Inventory of Acoustic Properties in the Lecture Halls of Lund University

Introduction

The Sound Environment Center at Lund university arranged a meeting at Biskopshuset the 29/11 2012 regarding possibilities to optimize acoustics at campus in favour of better cognitive performance of students. Approximately thirty stakeholders and researchers where present at the meeting including a brief visit from the vice chancellor. Consensus was noted around the need to initially start investigating the current situation at the university to be able to be able to get a picture of the present state and suggest a plan for improvement work.

Read the proposal

Epost: projektledare [at] ljudcentrum.lu.se